Reception for professor emeritus Jørgen Gulddahl Rasmussen

Jørgen Gulddahl Rasmussen fra Institut for Økonomi og Ledelse trådte glad ind på Aalborg Universitetscenter i 1974. Den 1. februar 2018 vælger han at træde glad ind i en ny position som professor emeritus.

15.02.2018 kl. 14.00 - 15.02.2018 kl. 15.30

Description

Jørgen Gulddahl Rasmussen er og har alle dage været en urkraft, en medspiller og en inspirationskilde for mange – ikke kun på instituttet, men på hele AAU. Gennem sit virke og sine forskellige organisatoriske roller har han præget universitetet og sine samarbejdspartnere.

Instituttet vil gerne anerkende og fejre Jørgens nyerhvervede titel og er derfor vært ved denne reception. Vi vil gerne invitere jer alle til at komme og hylde Jørgen som det vidunderlige menneske og den gode medspiller, han er.

Tilmelding senest d. 8. februar 2018 til Mette Vinther Larsen på mvl@business.aau.dk.

Christian Nielsen, institutleder

Host

Fibigerstræde 11, 9220 Aalborg Øst, kantinen.

Registration Deadline

08.02.2018 kl. 12.00