Lars Gelsing hædret for at skabe samarbejdsmuligheder med erhvervslivet

Hvert år hædrer AAU en ansat, som har ydet en ekstra indsats for at skabe samarbejdsmuligheder med erhvervslivet. I år tilfaldt hæderen lektor Lars Gelsing fra Institut for Økonomi og Ledelse.

Aalborg Universitet har en bred palet af samarbejdstilbud til både virksomheder, institutioner og organisationer. Hvert institut har en såkaldt intern matchmaker, som kan hjælpe med at finde frem til relevante forskere og forskningsmiljøer på instituttet ved henvendelser fra omverdenen om samarbejde.

Lars Gelsing fik titlen som Årets Interne Matchmaker på universitetets årlige konference for aktørerne i Matchmaking-netværket, som blev afholdt 26.-27. oktober 2017.

Derfor faldt valget på Lars Gelsing

Matchmaking-sekretariatet, som koordinerer og rådgiver om universitets samarbejdstilbud til omverdenen, begrunder valget af Lars med, at han:

• prioriterer sin matchmaker-rolle højt og altid finder tid til at give Matchmaking-konsulenterne kompetent sparring på eksterne henvendelser
  • gerne indgår i dialog med virksomheder for at afsøge eventuelle samarbejdsmuligheder - i virksomhedens sprog og i øjenhøjde, med en klar forventningsafstemning som mål

Vigtigt er det også, at han ifølge eksterne samarbejdspartnere og virksomheder:

• besidder dybde og bredde rent fagligt
  • kan se muligheder og hurtigt kommer med konkrete ideer
  • er pædagogisk, behagelig og en dygtig kommunikator

Desuden giver kolleger på Institut for Økonomi og Ledelse denne karakteristik af Lars:

• Faglig kompetent og ambitiøs
  • Har et stort netværk internt og eksternt
  • God til at matche henvendelser med instituttets kompetencer

Læs mere om Matchmaking-systemet på AAU.

Lektor Lars Gelsing
E-mail: lg@business.aau.dk