Tre MBA'er fik gennemsnit på 12

Fredag d. 19. januar 2018 dimitterede et nyt hold Master of Business Administration (MBA)-studerende fra Aalborg Universitet. For første gang fik hele tre studerende et karaktergennemsnit på 12.

Alle tidligere hold på MBA-uddannelsen har været karakteriseret ved et højt ambitionsniveau koblet med en grundig faglighed. Det er dog første gang, at hele tre studerende på et hold har gennemført alle eksamener under uddannelsen og fået 12 i karakter hver gang. Til TV2 NORD udtaler studieleder Lars Krull:

- Erhvervsledere, der tager en uddannelse som den her, de er meget, meget ambitiøse. Og i år har vi set, at der åbenbart er tre, der hele vejen igennem studiet har fået 12 i alle fag.

Stor interesse for uddannelsen

MBA-uddannelsen oplever interesse fra virksomhedsledere i hele Danmark, og den geografiske spredning blandt de studerende på en årgang er normalt stor. Den netop dimitterede årgang er ikke en undtagelse, hvad dimittend Anders Lund Hansen er et godt eksempel på. Anders er Group Treasurer i BRF Kredit og bor og arbejder til daglig i København. Om sit uddannelsesvalg udtaler han til TV2 NORD:

- Det var vigtigt for mig at få noget, der var akademisk ambitiøst og samtidig også praktisk anvendelsesorienteret, og der er det uddannelsestilbud, som Aalborg Universitet tilbyder, helt unikt. Det fås ingen andre steder i landet, derfor var valget let.

Se TV2 NORD’s indslag om dimissionen:

Fejret med manér

MBA-dimissionen blev fejret med manér på Comwell Hvide Hus i Aalborg, hvor dimittenderne medbragte familie og venner. Før selve dimissionen blev dimittenderne iklædt den traditionelle akademiske dragt, som er en gave fra Aalborg Universitet.

Studiesekretær Karen Margrethe Midtgaard og MBA-dimittend Jeppe StrickerStudiesekretær Karen Margrethe Midtgaard og MBA-dimittend Jeppe Stricker

Efter iklædningen fortsatte dimissionen med taler i Kuppelsalen. I år var talerrækken:

• Lars Krull, studieleder på MBA-uddannelsen
  • Thomas Kastrup-Larsen, borgmester i Aalborg Kommune
  • Anders Lund Hansen, Group Treasurer I BRF Kredit og MBA-dimittend
  • Mette Søgaard, erhvervscenterdirektør i Jyske Bank og MBA-alumne
  • Rasmus Antoft, dekan for Det Samfundsvidenskabelige Fakultet på AAU

Herefter fik dimittenderne overrakt deres beviser af borgmester Thomas Kastrup-Larsen og dekan Rasmus Antoft.  Nedenfor ses de to i færd med at overrække beviset til dimittend Anders Lund Hansen.

MBA-dimittend Anders Lund Hansen, dekan Rasmus Antoft, borgmester Thomas Kastrup-Larsen og studieleder Lars Krull

Stort tillykke til alle MBA-dimittenderne!

MBA-dimittender fra Aalborg Universitet 2018