Cooperation

 

Samarbejde med Institut for Økonomi og Ledelse

Et samarbejde med Institut for Økonomi og Ledelse på Aalborg Universitet (AAU) er jeres genvej til ny viden og udvikling. Vi samarbejder med en bred palet af virksomheder, institutioner og organisationer både lokalt og nationalt. Vores mål er, at den viden, vores forskere og studerende skaber, kommer det omgivende samfund til gode. 

Nedenfor kan I læse mere om jeres samarbejdsmuligheder med os.
 

Kontakt

For samarbejdsmuligheder generelt kontakt:

 

 

 

 


Keld Arenholt Christensen
Tlf.: +45 9940 2696
E-mail: arenholt@business.aau.dk


Få nyt input til udvikling i virksomheden

Få friske øjne på jeres virksomhed, institution eller organisation ved at indlede et projektsamarbejde med en gruppe erhvervsøkonomistuderende.  


Få en studerende ud i virksomheden

Få en studerende ud i jeres virksomhed, institution eller organisation og få frisk input til en konkret problemstilling inden for vores fagområde. 


Bliv bevidst om jeres kreative potentiale

Kreativitet kan være en vigtig katalysator i alle organisationer. Invitér vores forskere i kreativitet til et uformelt møde og hør, hvad kreativitet kan betyde for jeres organisation.
 
Læs mere på forskningsgruppens hjemmeside


Projektsamarbejde med en specialestuderende

Indgå projektsamarbejde med en af vores specialestuderende og få undersøgt en erhvervs- eller samfundsøkonomisk problemstilling. 


Hold gæsteforelæsning om jeres virksomhed

Ønsker I input til en konkret problemstilling i jeres virksomhed, institution eller organisation, kan I holde en gæsteforelæsning for vores studerende. 


Ansæt en ph.d.-studerende (erhvervsph.d.-studerende)

Få tilknyttet en ph.d.-studerende til jeres virksomhed, institution eller organisation og få løst opgaver inden for vores fagområde af en person med ekspertviden.

Læs mere på aau.dk om ansættelse af ph.d.-studerende